Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Betalen

Welke betaalmethodes hanteert Tenuesportief?

Je kunt op drie manieren betalen:
  • Vooraf overmaken
  • Betalen via PayPal
  • Betalen via iDEAL
  • Betalen via Mister Cash (belgië)
Je bestelt en kiest voor 'vooraf overmaken'. Het initiatief ligt bij jou. Wij versturen de bestelling nadat we de betaling hebben ontvangen. Uiteraard laten we je weten wanneer we de bestelling verzenden.

Je bestelt en kiest voor PayPal of iDEAL. Na het bestellen kom je automatisch in een betaalmenu. Nadat je betaling is verwerkt ontvangen wij een bevestiging en kunnen we direct jouw bestelling verwerken.


Zijn er kosten verbonden aan het betalen?
Tenuesportief rekent geen kosten voor de betaling.


Is betalen veilig bij Tenuesportief?
Tenuesportief werkt altijd met een beveiligde verbinding, zeker bij betalingen. Dit doen we samen met onze betalingsprovider. Wij slaan zelf in het betalingsproces geen betalingsgegevens van onze klanten op. Dit vertrouwen we toe aan onze betalingsproviders. Je gegevens zijn veilig bij Tenuesportief.

Betalen met een voucher, kan dat?
Jazeker. Heb je een voucher, dan kan je de code van de voucher bij het afronden van je bestelling ingeven en wordt het voordeel direct verwerkt!

Prijzen
Alle prijzen in onze webwinkel zijn inclusief BTW. Wil je zakelijk bestellen, dan zie je de BTW als los element op de factuur en kan je bij het bestellen aangeven dat je een zakelijke klant bent.

 
  Contact

Tenuesportief
Brediusweg 74
1401 AJ Bussum
T. 06-50644240
ook via

E. info@tenuesportief.nl


 
 
 
 
95baba1bbd4080f28ac28d59293bcddc.jpg