Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Betalen

Welke betaalmethodes hanteert Tenuesportief?

Je kunt op drie manieren betalen:
  • Vooraf overmaken
  • Betalen via PayPal
  • Betalen via iDEAL
  • Betalen via Mister Cash (belgië)
Je bestelt en kiest voor 'vooraf overmaken'. Het initiatief ligt bij jou. Wij versturen de bestelling nadat we de betaling hebben ontvangen. Uiteraard laten we je weten wanneer we de bestelling verzenden.

Je bestelt en kiest voor PayPal of iDEAL. Na het bestellen kom je automatisch in een betaalmenu. Nadat je betaling is verwerkt ontvangen wij een bevestiging en kunnen we direct jouw bestelling verwerken.


Zijn er kosten verbonden aan het betalen?
Tenuesportief rekent geen kosten voor de betaling.


Is betalen veilig bij Tenuesportief?
Tenuesportief werkt altijd met een beveiligde verbinding, zeker bij betalingen. Dit doen we samen met onze betalingsprovider. Wij slaan zelf in het betalingsproces geen betalingsgegevens van onze klanten op. Dit vertrouwen we toe aan onze betalingsproviders. Je gegevens zijn veilig bij Tenuesportief.

Betalen met een voucher, kan dat?
Jazeker. Heb je een voucher, dan kan je de code van de voucher bij het afronden van je bestelling ingeven en wordt het voordeel direct verwerkt!

Prijzen
Alle prijzen in onze webwinkel zijn inclusief BTW. Wil je zakelijk bestellen, dan zie je de BTW als los element op de factuur en kan je bij het bestellen aangeven dat je een zakelijke klant bent.

Levering

Wat is de levertijd?
Na ontvangst van je bestelling en de betaling, is het ons doel om de bestelling binnen drie tot vijf werkdagen bij je af te leveren. Wil je de kleding bedrukt hebben, dan krijg je vooraf persoonlijk bericht over de levertijd. Dit is ongeveer 10 werkdagen.

Afleveradres
In het bestelscherm kan je naast je eigen adres ook kiezen voor een afwijkend afleveradres. Jij bent de klant, dus jij bepaalt!

Verzendkosten
De verzendkosten bedragen € 5,95 voor nederland voor bestellingen tot € 100. De verzendkosten bedragen € 9,95 voor België voor bestellingen tot € 25 . Daarboven rekenen voor verzendingen in Nederland & Belgie geen verzendkosten! Je ziet de verzendkosten duidelijk gespecificeerd op de factuur.

Voor leveringen naar ander landen dan Nederland en België hanteren wij de normale tarieven. 
 
  Contact

Tenuesportief
Brediusweg 74
1401 AJ Bussum
T. 06-50644240
ook via

E. info@tenuesportief.nl


 
 
 
 
95baba1bbd4080f28ac28d59293bcddc.jpg